Dagis

Nu har Ella börjat på sitt nya dagis och vi trivs jätte bra. lärarna är super gulliga och leker verkligen med barnen. De sitter ner på golvet mitt bland barnen och verkligen leker med dem. De sjunger, dansar och läser böcker och hittar på en massa bus. Det verkar verkligen som om barnen utvecklas och har kul när de är där.

Barnen på avdelningen är jätte söta mot varandra. En flicka var ledsen när jag kom dit för hennes mamma hade precis lämnat henne, då kom en av de andra flickorna med den ledsna flickans jag bok så hon skulle bli glad igen sen satt dom där allihopa och tittade i hennes bok, när de hade läst klart boken så var hon inte ledsen längre och de började leka :) så gulliga. För er som inte vet vad en jag bok är så är det en laminerad bok med bilder på barnens familjer och på sig själva. Vi lämnade Ellas bilder idag så hon oxå har en bok nästa vecka när hon börjar på riktigt.

Så vad gör jag nu när jag är ensam hemma utan ella.....hmm jag har tagit mig tid att titta på super nanny så jag blir en riktigt god mor :P jag har varit lite duktig idag oxå, jag har tagit bort listerna från bebisens rum de ska målas vita precis som väggarna. Hoppas att jag hinner måla klart allt imorgon för på lördag ska vi åka till IKEA och köpa ny säng till Ella och då ska Ellas gammla säng in på bebisens rum. Då är det ju skönt om väggarna är klara.

Vi har även beställt en ny vagn. Vi valde en phil&teds vibe syskonvagn. den kommer den 20 september så vi får hoppas på att bebisen inte kommer för tidigt. :)

4 veckor kvar nu tjohooooo.

puss puss här kommer lite bilder på Ella




 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Söta bilder! Gud vad jag saknar er.....kommer ju aldrig hem :( Kommer ni också till min födelsedag?? Kram

2008-09-09 @ 13:47:48
URL: http://carolinenordstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0