Sommardag

Idag var Ellas sista dag på dagis. Vi ska nu efter sommaren flytta henne till Mårten Gås, Det är ett montessori dagis som ligger här i Åhus. Så nu har vår lilla tös ett sommarlov från dagis. Men det var faktiskt med en klump i magen som jag plockade ur hennes fack i eftermiddags. Hon trivdes ju så himmla bra där och förskolärarna hade verkligen förälskat sig i Ella.  Men vi får hoppas att det blir lika bra på nästa dagis. Som tur är Ella väldigt social.

Efter avskedet på dagis så åkte vi hem till mormor eller som Ella säger MOOOOOMOOOOOO. Vi och Mooomoooo åkte sedan vidare till Kristianstad. Där vi hade lite ärenden. Vi fick en väldigt mysig dag tilsammans och Ella tackar sin moooomoooo av hela sitt lilla hjärta av allt hon fick. Jätte fina kläder och gula converse. jag laddar upp lite bilder här från vår dag.

Massa kramar från sommarÅhus

image13image14

image15


image16

image17

Sommar

Hur underbart väder är det inte... så skönt att slippa sätta på Ella massa overaller och dyligt, man kan bara sätta henne i vagnen som hon är, ta på en solhatt och sedan gå.... så himla skönt.

Ella har blivit mycket gladare nu när det är så härligt väder ute, man kan ju hitta på lite mer med henne nu. Vi är ute i trädgården och leker med hennes fina plastpool som hon faktiskt premiärbadade i idag. Hon tyckte det var jätte kul att själv få bestämma när hon skulle ta sig i och ur den. Så hon har sprungit i och ur poolen hela dagen, måste få vara skänt att slippa ha blöja på sig och springa omkring naken i sommarvärmen. Vi har ju även fått en väldigt fin lekplats precis runt hörnet från vår tomt. dit går vi ganska ofta, det är ju så nära så vi slipper ha med oss vagnen, Ella blir så stolt av att gå små runder själv och hålla mamma i handen, det tar ju sin lilla tid så varje sten och blomma måste synas i sömmarna. Så söt hon är min lilla docka.

Med magen är allt jätte bra, jag tycker jag har blivit jätte stor bara över denna helgen, nu kan jag verkligen inte ha några av mina vanliga kläder längre, kan inte dra igen blixtlåset på mina jeans, mina linnen slutar en bit upp på magen så en sexig gravidmagespringa syns mellan de oknäppta byxorna och det för korta linnet. ha ha vilken syn, nej får ta tag i detta nu och leta fram mina gravidprylar från källaren.

Nej nu ska jag sova, klockan är redan på tok för mycket... kram kram

Ultraljud

Nu har vi äntligen varit på vårt ultraljud. så underbart att få se att allt stod rätt till därinne. Jag var jätte mycket mer nervös denna gången än vad jag var med Ella. Jätte konstig känsla att inte känna sig pirrig och glad när man lade isg på britsen utan känslor som ångest och kallsvettningar översköljde mig. Men så får hon sa att det var en fin liten bebis där inne så försvann alla de äckliga känslorna och lycka kom över mig i stället.

Vi fick en massa bilder på vår lilla bebis som vi stolt visar upp i tid och otid. :) ha ha ultraljudsbilder är bara roliga att kolla på om man är förälder verkar det som.  det nya BF datumet blev nu 28 september (Davids mammas födelsedag) och jag är nu i vecka 18 + 4. 

NU börjar det bli kul att vara gravid innan har det bara varit illamående och trötthet men nu börjar man ju bli människa igen. 

Nej nu ska vi hitta på något att äta. trevlig första maj på er 

RSS 2.0