datorsladds haveri

okej...med hjälp av två dvdfilmer, extremt mycket tålamod, och precision. så funkar datorn nu, men kan sluta funka när som helst..flyttar datorn sig en millimeter så kommer den stängas av!!

Varför: VIDAR har dödat laddningssladden, typ brytit av metallen längst fram. PERFEKT

måste sluta...kan.... dö... när som helst.....

öppna

nu har åter en vecka flygit förbi. Det är en sådan klycha men fasen vad tiden går fort. Vidar fyller ETT om ca 2 veckor. Helt otroligt! 

På eftermiddagen idag åkte hela familjen till Eko. Det är jätte bra att åka dit om man ska köpa presenter till barnen, jätte mycket leksaker, de har verkligen allt! Vi hittade jätte bra paket till vår lilla ettåring :) Ella som sitter ca 1 sekund i vagnen sprang direkt till alla gosedjur, dockor och bilar och med jämna mellanrum kom hon med en leksak och tittade en djupt in io ögonen med ledsen blick och sa...... -näääälllaaaaa MAAMMMAAA, öpa den mej?!?! FYYY då gäller det att stålsätta sig och förklara att vi skulle köpa till Vidar idag och att hon fick önska sig av tomten.  usch det är inte lätt.

Tomten förövrigt har blivit en läskig figur tycker Ella. Han ska ju nämligen komma för att ta hennes nappar och ge till tomtens nissar.. hmmm går kanske för sig om man får lite paket i utbyte.

måste bara berätta att Ella nu är helt blöjfri YAY stora tjejen är nu torr på natten också. SÅ duktig min lilla sessa!

NU ska jag väcka David som sitter och sover framför TV:n (ovanligt) hihi kram  


Vidar

det har hänt så mycket den senaste tiden. Han står nu helt själv och är väldigt stabil. Han sätter sig själv när han inte vill stå mer så han ramlar liksom inte omkull längre :) han har gått tre steg men är fortfarande lite ostabil just när han ska ta fram fötterna, men det dröjer nog inte länge tills han springer omkring här hemma!

Han pratar även lite Första ordet var självklart ELLA, och den blev det Mamma, därefter titta.

han pekar, voffar efter hundar, vinkar, klättrar (upp för hela trappan)


helgen som varit

I fredags åkte vi till malmö. VI bodde i Svärföräldrarnas lägenhet i rörsjöstaden. När vi kom fram till lägenheten så pckade vi upp alla sakerna sedan gjorde vi stan. Tog en tur in på systemet och där träffade vi på Ellas favorit "isse" dvs Bisse dvs Jannike min lillasyster. Jätte kul att stöta på henne där i malmö. Vi gick i lite affärer och åt lunch på pizzahut :) gott och flottigt men med tanke på hur mycket vi gicvk den dagen så var vi värda detta :)

Jag älskar resturanger som är barnvänliga. På pizzahut får man en speciell meny till barnen som samtidigt är en pysselbok, till detta får man kritor. AWSOME dessutom så har de en hylla full med barnböcker. Hallå varför har inte alla resturanger detta?? det är väl jätte lätt att fixa och kan inte kostar många kronor. 

på lördagen vard et åter dags att ta en sväng ut på stan och vi tog rundan in i slottsparken och kungsparken. Barnen lekte på sagolekplatsen. David och Ella åkte otaliga rundor i regnbågsrutchkanan.

Vi gick vidare till västra hamnen och gick där och flanerade tills vi sedan gick hemmåt igen. Barnen var helt slut när vi tillslut kom hem och packade ner dom i sina sängar. Gullungar. Vi hade sedan en jätte trevlig kväll med goda vänner, och sushi. 

På söndagen var vi åter ute och gick på stan och vi hamnade på museet till min stora lycka :) Ella tyckte att de uppstoppade djuren var riktigt läskiga, Vidar däremot blev helt lyrisk och stof och bankade på glaset och sa TITTA TITTA. Han älskar verkligen djur, han är dock lite hårdhänt av sig så djuren hyser inte lika stor kärlek för honom :)

Vi åkte sedan hem till Jannike och philip och deras nya lägenhet. PÅ eftermiddagen var det åter dags för en visning fast denna gången i västra hamnen. Den var jätte fin så det blir nog budgivning snart.

På kvällen åkte vi hem till Åhus igen och åt middag med svärföräldrarna, Fläskstek med potatis och sås, och knakelibrakel (jag vet att det är olagligt att äta det någon annan dag än julafton, men jag kunde inte motstå ha ha)

Intensiv helg men mycket rolig, Roligt att snart få bo i en storstad där det händer lite på helgerna.

tjo ho

RSS 2.0