Vår vår vår!

Ja nu öser regnet ner men de två senaste dagarna har varit helt fantastiska. Vi har äntligen varit iväg och upplevt Höllviken och dess underbara lekplatser. Jag har inte så jätte mycket tid att sitta och skriva då båda barnen är lite rastlösa. Ska nog iväg till Andy's lekland i eftermiddag. Här kommer lite bilder från de senaste dagarna!funkade bara med en bild, får återkomma med fler bilder.

Kalas

På lördag ska Ella på sitt första dagiskompiskalas! Både Ella och Jag ser fram emot detta jätte mycket! Vi har bestämmt att vi ska åka in till Malmö och köpa fina lackskor och kalaskläder, vi ska även tillsammans leta upp en passande present till William som fyller 4 år. Jag har ingen aning om vad enliten 4 årig kille kan tänkas vilja ha men jag hoppas att personalen på toys'r us kan hjälpa oss :) har ni några försölja så mottages dessa gärna :)

Ella har redan börjat fila på sin önskelista trots att det är lite drygt 9 månader kvar tills det är hennes tur att fylla år, Överst på hennes lista är en KIttydocka. hon har till och med skrivit en sång om detta, den går såhär..

Jag önskar mig en kiiitttyyyy doOoOoOcckkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. detta sjunger hon samtidigt som hon plinkar på sin lilla ukelele ( stavas det verkligen så ser ju ur löjligt ut) sötisen.

Vi har faktiskt i planerna att Ella ska få ha en sommar fest i sommar med lekar och tårta osv osv. efetrsom hon inte riktigt hade ngt födelsedagskalas i vintras, kan kanske vara lite roligt om man får det att bli en tradition. Något får man ju hitta på för stackars december barnet :)

nej nu ska jag arbeta lite till. KRAM


veckan och helgen som varit

Veckan som gått har varit ganska vanlig, har inte hänt sådär jätte mycket. Ella har varit hemma från dagis i veckan, hon var hostig på nätterna och har sovit ganska dåligt så jag höll henne hemma så hon fick krya på sig helt och hållet så hon inte åker på någon ny sjuka. Tycker vi är klara med det nu :)

Jag är även nu totalt misslyckad känns det som eftersom jag skrivit in mig på ARBETSFÖRMEDLINGEN!!! NEDERLAG. varje gång jag hör ordet så ryser jag, fy trodde aldrig att jag skulle hamna i arbetslöshets träsket. Men har man inga grymma kontakter så är man ganska chanslös. Fast lite goda nyheter har jag ju faktiskt! jag har blivit kallad till intervju, bara det är ju helt otroligt, jag har ju sökt ungefär 10 jobb i veckan sen jag började i januari, men nu äntligen känns det i alla fall som om armen är uppe ur gyttjan nere på samhällets botten.

Har aldrig varit med om något så självförtroendeknäckande som att vara abetslös, MASSOR med NEJ tack och vi har gått vidare med andra sökande... BLÄÄÄ förstår att folk gräver ner sig och blir deprimerade, som tur är så har jag en fantastisk sambo som stöttar mig!! TACK DAVID Nu håller jag tummarna för att jag gör ett strålande intryck på intervjun och att jag får detta jobbet!

Helgen har varit jätte mysig då våra underbara vänner från Åhus var här och hälsade på med deras son som är Ellas bästis. De har lekt och trotsat ( då båda är 3 år) och ätit godis och lekt otroligt mycket tillsammans. Detta resulterade i att tre övertrötta barn fick alla vuxna att slita sitt hår då trötta barn och godis inte är en bra kombination :) slutade med att alla vuxna satt i vars ett rum och nattade barn och vi missade hela melodifestivalen ha ha ha man kan helt enkelt inte planera när man har barn :)

Nu börjar en ny spännande vecka :) hej hej

sjuklingar

Ja nu är Vidar sjuk IGEN! sen barnen började på dagis så har dom inte varit där en enda vecka tilsammans, alltid är någon av dem sjuka.

Nu när Ella precis blivit frisk från sin ögon och öroninflammation så är det nu Vidars tur, men han är mycket sjukare än vad Ella var, Han har 40 graders feber, förkyld, ögoninflammation i båda ögonen, hostig och kräker...Hmmmär nog dags att ringa vårdcentralen imorgon!! hoppas bara att han blir frisk tills på torsdag då är det tänkt att vi ska köra upp till stoclholm och fira Ellas farbror som även är gudfar då han fyller 30. men som det ser ut nu så får nog jag och barnen stanna hemma. SUCK

Nej nu ska jag njuta av lugnet sålänge det varar.

KRAMAR

RSS 2.0