Andy's Lekland

I lördags var vi på andy's i kristianstad. Vi hade inte så höga förväntningar när vi åkte dit, vi satt till och med kvar i bilen utanför i valet och kvalet om vi skulle gå in eller inte då Ella precis hade somnat. Men vi lyssnade klart på davids talbok sen väckte vi Ella (då sovit i ca 20 min) och gick in. Det kostade 95 kronor och snacka om att man fick valuta för pengarna. Där inne fanns ett waynes coffee house och ett lekland anpassat för två grupper med barn. Ella passade in i gruppen 0-4 år och fick då vara på den lite lungnare sidan av leklandet.

Fast det räckte verkligen! hela lekområdet var in-nätat så man kunde i lungn och ro sitta och fika och hålla koll på Ella på distans visst pappa david satt inte så mycket då han nästan tyckte det var lika kul som Ella att vara där inne. Där fanns bollhav, labyrintbana, rutchkanor, kuddland, klättervägg osv osv.

Vi var där i 2 timmar och när vi var på väg hem så rinde Ellas kompis Melvins föräldrar och undrade om vi ville träffa dom på lekplatsen i byn för fika och bus, och det ville vi förståss. Vi fixade fika och mötte upp dem vid 15 tiden. Där busade barnen i 2 timmar och när vi kännde oss klara på lekplatsen, bestämmde vi oss för att det skulle varit mysigt med en spontan middag tilsammans, så det blev en liten middagsbjudning hemma hos oss. Ella som inte sovit mer än 20 minuter på hela dagen somnade när hon satt i soffan och kollade på bolibompa, så hon hann aldrig vara med på middagen.

Helt underbart var det att kunna ge Ella en sådan dag efter en vecka med höstblåsor. 

tror nog att det kommer bli en helgtradition att åka dit.    

Andy's rules. :P
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0