kreta

igår kom vi hem från en veckas semester ¨på kreta! Det var helt underbart. Vi har badat i poolen varje dag, gjort små exkursioner till rethymnos äldre delar och tittat i de obligatoriska souvenirbutikerna. En resa helt och hållet i barnenstecken. De bestämmde ALLT. vart vi skulle äta när vi skulle bada. när vi skulle sova osv osv. när man tänker efter så är det inte "semester" man har när man är ute och reser med en 2½ åring och en 9 månaders... ha ha det är ju för ntusan 100% slit jobb. men mysigt hade vi. Ella var så duktig och simmade själv (med puffar) i stora bassängen och vidar simmade på han med. Han älskar ju att simma.

VI bodde som sagt i rethymnon på Kreta. Ett hotell som heter Blue star Ibiscon garden. ETT SKIT BRA barnfamiljs hotell. 5 pooler varav 3 var barnpooler. en pool med vattenrutchkanor i (japp det var plural), en med soltak (så man slapp stressen av att smöja dem med solkräm hela tiden) och en helt vanlig  som låg i anknytning till den stora plask och lek poolen.  hotellet låg typ 300 meter från stranden och 1km från centrum. skit bra på alla sätt. kameran har dött då vi tagit foton som galna men jag laddar upp bilder så fort jag kan.

Imorgon väntar den stora festen och det förväntas komma runt 45 pers. ska bli ksit kul hoppas bara att vädret blir någorlunda. för annars blir det trångt här inne :)

kram

RSS 2.0