Påsk

Nu är det påsk och påskpynt måste inhandlas. Det enda jag hade i min påskpyntlåda (läs en helt vanlig brun tom låda) var ett knippe med redan använda fjädrar i diverse glada påskiga färger. Dessa fjädrar fick genast bästa platsen i huset det vill säga att de nu pryder de äppelpinnar som vi satt i en stor svart glasvas i hallen. 

Enda anledningen till att detta fina påskpynt hamnade just där och inte i ett riktigt påskris var att detta är det enda av vår inredning som syns utifrån gatan och därmed ger illusionen av att vi tokpyntat hela huset och att de som bor inne i det vita huset på rundelsgatan är väldigt seriösa med pynt och traditioner. Vilket givetvis inte stämmer detminsta. Men för Ellas skull så ska jag givetvis inhandla några tuppar och hönor så hon med ett glatt kwack kwack kan brilljera med att hon kan detta. 

För övrigt så var det påskfest på Ellas dagis idag. Dagen till ära så skulle barnen vara påskgubbar och påskkärringar. Ella fick fina fräknar på nosen och på kinderna och fina rosa kinder. kläderna bestod utav en fin skotskrutig kjol ett lila förkläde med vita broderier och en jättefin vit scarf som fick sitta på hennes huvud i cirka 3 sekunder innan hon utbrast ett argt mamma och slet av sig scarfen med ett swosh.......En liten dam som vet vad hon vill.

Glad Påsk alla och hoppas att ni får en trevlig helg.

image1
Ella som påskkärring (inför dagis påskfesten)

image2

image3
självklart världens finaste påskpynt som Ella gjorde på dagis :) så vacker


Kommentarer
Postat av: Caroline

Vad kul med blogg!! Skriv mer och lägg upp massa bilder på min underbara guddotter!!!

2008-04-07 @ 10:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0