vårdag!!

idag har jag och Vidar varit i Kristianstad hela dagen. Vi hade samlat på oss lite ärenden som vi var tvungna att ta tag i. Bland annat så inhandlades nässpray (till Vidars snoriga näsa -igen!) leggings till undertecknad, mössa till Ella, toalettsits till Ella och en pall så Ella själv kan sätta sig på toaletten, och nå upp till handfatet. 

Ella är ju nu inne i fasen -KAN SJÄLV,  ELLA KAAAANNNNNN..... Detta säger ella till ALLT. och visst enligt montessoripedagogiken så ska man ju låta dem göra det själva, så ibland blir vi lite sena och ibland är skorna på fel fot, men duktig är hon. Hon kan nu gå i trappor själv *stolt*. 

Måste bara berätta att nu i kväll för bara två timmar sedan kom Ella till mig och David och sa att hon ville gå upp och lägga sig. Ja visst sa jag fast först måste vi ju städa upp alla leksaker. Jag och David fortsatte att titta på Davids brors lägenehet som han budade på. Nästa stund när vi tittade upp från datorn så ser vi att Ella städat hela rummet. Vidars saker låg i sin låda. böckerna stod i bokhyllan. tallrikarna låg prydligt i det lilla köket......Jag och David tittade på varandra och sedan på Ella som stod med de sista leksakerna i handen. Hon säger stolt ELLA DÄDDDDAAA (STÄDA) jag och David öste berömm över den lilla städerskan... det var två stolta föräldrar som pussade sin Ella Godnatt. 

JAG ÄLSKAR MINA BARN OCH MIN ÄLSKADE DAVID   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0