Flytt

Det verkar som om familjen Nordström / Lang är på väg att röra på sig lite. Det är nämligen så att vi ska försöka hitta vårt drömboende i andra delen av skåne. Vi tittar på hus i Bunkeflostrand och har kommit fram till att det är där vi vill bo.

Det påminner faktiskt ganska mycket om Åhus. Där bor ca 8 tusen personer och det ligger vid havet. Det är cyckel avstånd till Limhamn och Där bor 90%  barnfamiljer. Området som vi fattat mest tycke för är ett radhus område med funkishus i två och tre plan. skit snygga verkligen. Men vi får se, det beror ju helt på hur mycket vi får för vårt eget hus som just nu är ute på hemnet :D 

Visningen är nu på onsdag så tidigt på onsdag morgon så kommer min underbara mormor och hjälper mig att svabba och fixa här hemma....Jag har gjort det mesta redan, men lite fix och trix kan man ju alltid göra. 

Nej gud vad trött jag är nu ska faktiskt gå och lägga mig nu. Vidar vaknar hutlöst tidigt nu för tiden och jag är UTMATTAD. 

Är det föresten ngn som vet ngt om Bunkeflostrand så berätta gärna, både negativt och positivt är bra, Det är ju så svårt och veta vilka områden som är "bra" jag menar med dagis, förbindelser, kriminalitet osv osv. 

Ses Snart   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0