Nya tag

Hej ÄNTLIGEN är jag tillbaka. Jag försvann där ett tag i alla sjukdomar och förkylningar. Men nu är jag här igen med nya friska tag. Har fått en helt ny energi, allt började med att jag har fått så mycket vårkänslor, det knoppas ju överallt :)

så vad har jag använt min energi till, jo till att roa Ella och Vidar, Vi åkte igår med fylld picknick korg till Kiwik japp endast jag och mina älskade ungar tog en picknick i det gröna ! Vi körde till En underbart belägen lekplats vid stranden i kiwiks hamn. Med havet som bakgrund lekte vi en ganska bra stund på lekplatsen. till Ellas stora lycka kunde även Vidar gunga på bebisgungan :) Detta tyckte Ella var jätte kul. Det är så kul att se dem interagera med varandra de har redan ett så speciellt syskonband mellan sig. 

men i alla fall...........Vi bredde ut filten mellan lekplatsen och stranden och så fort vi satt oss ner och öppnat burken med kex i så anländer ca 20 ankor. till min fasa och till Ellas lycka. Dessa Ankor åt nog upp 80% av alla kexen och Ella tyckte det var jätte kul att kasta kex till dem. Detta har hon återberättat för alla som vill höra :) 

när vi kom hem så lekte vi lite och vid 17 tiden så slutade David och kände sig lite instängd och kom med ideén om att vi skulle åkta till ksogen och grilla !!! så det gjorde Vi . Ut med barnen i bilden igen och ytterligare en jätte mysig picknick ägderum i kronoskogen, Hela familjen åt kvällsmat i kojan i skogen, middagen bestod av grillad korv. :)      

Kommentarer
Postat av: jennie

jag beklagar alla stavfel. men jag orkar aldrig korrektur läsa mina inlägg. så försök se förbi stavfelen <:

2009-03-17 @ 20:11:13
Postat av: Pernilla :)

Vad underbar dag du har haft :)

Väldigt avundsjuk på dig just nu när jag sitter på jobbet o ser solen genom fönstret.

Saknar dig gumman!

Ska försöka komma hem snart så vi får umgås :)

2009-03-19 @ 11:18:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0