Oslo, Norge

I helgen har vår lilla familj varit i Oslo. Vi körde hela vägen och barnen var jätte duktiga. Vidar tröttnade på läget ett par gånger och Ell akörde tricket det vill säga att hon sa at hon behövde kissa , och därmed visste hon att mamma och pappa stannade bilden och hon fick springa av sig lite. För hur ska man göra igentligen? har något något bra förslag. När hon säger att hon behöver gå och kissa så måste man ju lita på det. man vill ju inte att hon ska kissa på sig, men samtidigt så vet man ju att hon luras. ska man chansa eller ska man lita på henne? 

Väl framme i oslo så är vi så utmattade efter en hel dag i bilen så vi beställer upp pizza på hotellrummet som vi äter framför TV:n och sen nattar vi barnen och vi får en mysig kväll tilsammans bara jag och david och mys. 

på lördagen så började vi med att åka trekken eller vad det nu heter (spårvagn) till nationalteatern Sedan gick vi en sightseeing tur

slottet---------check
teatern--------check
universitetet-----check
normänn med skidor på axlen ---check
isflak på fjorden---check
akerhus-----check
akerbrygga-----check
rådhus------check

ja ni fattar poängen Vi såg allt. :)

vi avslutade dagen på en italiensk restaurang där vi förövrigt glömde kvar Vidars molo overall *AHHHHHHH* men vi har pratat med dem och de ska skicka den till´oss. så snällt..

tja på söndagen så började vi vår resa hem igen efter ett snabbt stopp uppe på holmenkollen. Tyvärr så hade de monterat ner hoppbacken som vi igentligen ville se men vi fick njuta av en underbar utsikt över oslo och oslofjoden. :)

En lååång bilresa senare så var vi åter hemma i vårt underbara hus. Borta bra men hemma bäst 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0