Min och barnens dag

Dagen började på den underbara öppnaförskolan, jag har så himla trevligt där, kommer verkligen sakna dem alla när vi nu flyttar. Finns det en öppenförskola som är hälften så bra som den här i Åhus så åär jag nöjd, för att nå upp till Åhus standard med mysiga mammor och pappor samt underbar personal går inte.

Vidar som alltid somnar på vägen hem vid halv 12 sov i endast 45 minuter, sen var det fullt ös med trots, trots och lite mer trots, fast lite go var han med :P Ella försöker hela tiden leka roll lekar med mig, jag har varit bebis idag och krypit runt och tittat på alla djuren som finns runt omkring i huset, sofforna i vardagsrummet blev i Ellas fantasi ett tigerhägn och aporna fanns i hallen. Vi hinner dock inte leka så länge eftesom jag hela tiden måste springa och hämta ner Vidar från trappan där han slänger ner ALLT i källartrappen *suck* ha ha Efter middag och lek så gick vi hem till Sara, Linnea och Harley där åt vi mellanmål och busade både inne och ute. Barnen hade jätte roligt tilsammans, jätte kul att se. Sara är en av de trevliga mammor som jag tyvärr måste flytta ifrån snart... 

När vi kom hem var Ella så trött att hon bad om att få gå upp och lägga sig kl 17:00 ha ha den lilla tokan. jag lyckades med mutning av godis få henne att vara vaken tills kl kvart över sex. Vidar den lille gos ungen var uppe tills 19:30, han var jätte go hela kvällen trots att han måste ha varit jätte trött. 

Så nu sitter jag här med Idol i bakgrunden och en pepparkaka i handen *mums* 

David har varit så uttråkad i veckan så jag skickade iväg honom till malmö för utgång med kompisarna. Det behövde han verkligen. Han jobbar så enormt mycket och ska vara iväg nästa vecka så han får roa sig med grabbarna ikväll! Nej nu får jag återgå till myskvällen. 

MYS MYS på er 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0