helgen som varit

I fredags åkte vi till malmö. VI bodde i Svärföräldrarnas lägenhet i rörsjöstaden. När vi kom fram till lägenheten så pckade vi upp alla sakerna sedan gjorde vi stan. Tog en tur in på systemet och där träffade vi på Ellas favorit "isse" dvs Bisse dvs Jannike min lillasyster. Jätte kul att stöta på henne där i malmö. Vi gick i lite affärer och åt lunch på pizzahut :) gott och flottigt men med tanke på hur mycket vi gicvk den dagen så var vi värda detta :)

Jag älskar resturanger som är barnvänliga. På pizzahut får man en speciell meny till barnen som samtidigt är en pysselbok, till detta får man kritor. AWSOME dessutom så har de en hylla full med barnböcker. Hallå varför har inte alla resturanger detta?? det är väl jätte lätt att fixa och kan inte kostar många kronor. 

på lördagen vard et åter dags att ta en sväng ut på stan och vi tog rundan in i slottsparken och kungsparken. Barnen lekte på sagolekplatsen. David och Ella åkte otaliga rundor i regnbågsrutchkanan.

Vi gick vidare till västra hamnen och gick där och flanerade tills vi sedan gick hemmåt igen. Barnen var helt slut när vi tillslut kom hem och packade ner dom i sina sängar. Gullungar. Vi hade sedan en jätte trevlig kväll med goda vänner, och sushi. 

På söndagen var vi åter ute och gick på stan och vi hamnade på museet till min stora lycka :) Ella tyckte att de uppstoppade djuren var riktigt läskiga, Vidar däremot blev helt lyrisk och stof och bankade på glaset och sa TITTA TITTA. Han älskar verkligen djur, han är dock lite hårdhänt av sig så djuren hyser inte lika stor kärlek för honom :)

Vi åkte sedan hem till Jannike och philip och deras nya lägenhet. PÅ eftermiddagen var det åter dags för en visning fast denna gången i västra hamnen. Den var jätte fin så det blir nog budgivning snart.

På kvällen åkte vi hem till Åhus igen och åt middag med svärföräldrarna, Fläskstek med potatis och sås, och knakelibrakel (jag vet att det är olagligt att äta det någon annan dag än julafton, men jag kunde inte motstå ha ha)

Intensiv helg men mycket rolig, Roligt att snart få bo i en storstad där det händer lite på helgerna.

tjo ho

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0