Påsk

Ja ha då var det skärtorsdag. Huset är pyntat och äggen målades idag. Jag överaskade barnen med att ha dukat upp ett helt påskpysselbord när de kom hem från dagis. VI satt igång direkt att måla ägg, tillverka ett fågelbo där äggen nu ligger, samt att pynta i påskblommorna. Härligt att Ella nu börjar bli så stor att hon faktiskt tycker det är roligt att pyssla.

Nu har barnen precis ätit middag och vi väntar nu in klockan som ska bli sex. Då går vi alltid upp och badar (barnen alltså). Efter ca en kvarts busande i badkaret börjar vi borsta tänder, sätta på pyjamaser, bädda upp sängar, läsa böcker, sjunga och mysa. för att kl 18:30 lägga dem i sina sängar. 

Just idag kommer även Victor och Tessan från Stockholm och vi hoppas barnen sover gott vid tidpunkten då vi ska avnjuta vår middag :) I kväll bjuder vi på rödbetscarpaccio med chevré. vi fortsätter sedan med en helstekt oxfilé med ugnsrostade grönsaker och potatis. om vi orkar ska jag göra en äppelkaka men jag tror vi hoppar det i kväll vi har ju som alla andra nu vid påsk massor med godis i skåpen :)

I morgon ska vi utforska näset och söderslätt. På lördag ska vi åka till Åhus och fira resten av påsken med släkten. 

HÄRLIGA DAGAR ....... GLAD PÅSK   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0