kärlek och jobb

Nu har jag äntligen tillgång till internet, Vi har införskaffat ett mobiltbredband just för att David ska kunna jobba här hemmifrån, Telia och vi har inte riktigt varit sams den senaste tiden men sist vi talade med dom så sa dom att vi ska få igång vårt riktiga bredband imorgon ( vilket dom sa för ca 2 veckor sedan oxå) WOHO endast 3 månader senare ha ha helt sjukt.

Det har som vanligt hänt mycket sedan jag skrev sist, men vi har blivit friska från alla magsjukor som har drabbat oss den senaste tiden, att ha maginfluensa och ta hand om två barn själv är inget att rekomendera :) 

Hela familjen lang/Nordström åkte till Köpenhamn förra helgen för att fira AllaHjärtansdag, Vi hade det jätte mysigt men vi konstaterade att nästan allt är mysigare på sommaren :) Vi hittade dock en liten pärla som vi aldrig varit på innan, Naturhistoriskamuseet i köpenhamn, de hade en hel avdelning för barn. De hade på ett väldigt bra sätt byggt upp olika miljöer från olika tider och olika delar av världen där barnen kunde leka och klä ut sig. Ella  och Vidar tyckte detta var jätte roligt och under de två timmar vi var där hann vi vara indier som satt på glvet och lagade naanbröd, Vi var vikingar på väg till Norge i en vikingabåt, Ella och David hade svärdfäktning och David klädde ut sig till Riddare och mycket mycket mcyket mer. Jätte kul. Mina arkeologiska intressen ville vidare i resten av museumet men jag fick se mig besegrad av två övertrötta barn som nu trodde att man fick leka med ALLT i ALLA utställningar. Resan hem gick ut på att försöka hålla barnen vakna så jag och David skulle få en mysig kväll tilsammans i vårt underbara hem. 

Annars så fylls dagarna med att söka arbete, jag söker ungefär 5 jobb i veckan och har inte blivit kallad till en enda intervju.. SUCK hoppas att det släpper snart. Börjar få lite myrkrypningar av att vara hemma nu. Inte minst så får sig självförtroendet sig en törn. Usch. Nej måste tänka positivt nu. KÄMPA KÄMPA 

KRAM KRAM  

föresten gå in på www.blamethecream.com  och scrolla ner så hittar ni en superfin bild på Vidar fotografen heter Henrik Svensson

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hej gumman!

Skönt att ni mår bättre nu :)

Vilken super fin bild på Vidar :)

Ringer dig i helgen så vi kan bestämma mer om nästa helg :)

Det är bra! Fostsätt tänk positivt så ordnar sig allt!Puss&Kram

2010-02-18 @ 10:16:41
URL: http://purrnill.blogg.se/
Postat av: Mormor

hej.

vad mycket roligt ni gör med barnen, mysigt.saknar er alla, och det här vädret gör ju inte det bättre :( snö snö snö

ett sånt underbart kort på lille Vidar allvarlig men jättebra kort.Kram till er alla

2010-02-18 @ 17:09:43
Postat av: Mormor

hej.

vad mycket roligt ni gör med barnen, mysigt.saknar er alla, och det här vädret gör ju inte det bättre :( snö snö snö

ett sånt underbart kort på lille Vidar allvarlig men jättebra kort.Kram till er alla

2010-02-18 @ 17:10:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0